diumenge, 17 de setembre del 2017

6 MESOS 6 PREGUNTES

Hola!

Avui fa sis mesos que va començar la nostre aventura! Mare meva com passa el temps.. 6 mesos en els que hem visitat sis paisos molt diferents entre si i molt enriquidors, hem conegut diferents cultures, gent encantadora, viatjant sense pressa, l'anomenat 'slow travel' que tan ens agrada. En forma de questionari intentarem respondre algunes de les preguntes que alguns de vosaltres ens heu fet durant tot aquest temps.

1- De tot el vist fins ara, quin és el pais que més t'ha sorprès?!
C: Filipines per la religió catòlica i per la seva gent, tot i que si pogués triar el meu pais ideal tindria un max mix de varis, les platges de Filipines, el menjar de Tailandia, la simpatia de la gent de Cambodja, la cultura de Tailandia, Cambodja i Myanmar. Si m'hagués de quedar a viure a algun pais segurament seria Tailandia, es econòmic, es menja be, bon clima, i bona gent.
A: Vietnam. Venia amb la idea preconcebuda de que era molt turístic -i ho és- i de que ens timarien segur, ja que els propis vietnamites eren especialistes en enganyar al turista. I si bé és cert que a les zones turístiques son grans negociants, a la que ens allunyavem del circuit turístic la cosa canviava molt. Vam conèixer gent molt maca que ens van fer canviar la percepció que duiem, per sort!.

2- Què has descobert de tu mateix que no sabies?!
C: que en una motxilla de 40l pugui portar tot el necessari per viure i encara em sobrin coses i espai! Vaja que necessito ben poc...no necessitar coses et dona una sensació de llibertat brutal.
I que pugui allargar la vida d'una samarreta neta una setmana o més (shhhh)...
A: que ja no soc tan 'princeseta' com diu en Carlos jiji m'adapto a tot amb molta facilitat i que sóc encara més pacient del que ja sabia.

3- On dormiu normalment?
C i A: Normalment triem l'allotjament in situ al arribar al lloc, i són homestay o guesthouse, que són hostals molt típics al sudest asiàtic, d'altres agafem algun hotel amb oferta d'Agoda, Booking, airbnb o similars. Hem barrejat molt, llocs fantàstics amb piscina, esmorzar inclòs i aire acondicionat, d'altres molt bàsics amb ventilador.

4-Quin menjar us ha agradat més?
C: a mi tot, sóc de bon menjar aqui -a casa no- m'agrada provar les especialitats locals i el 99% de les vegades l'encerto i em deixo recomenar. I si és picant millor que millor. Recordo el Khao Soi del nord de Tailàndia -sopa de fideus cuits i d'altres cruixents-. 
A: tot el menjar m'agrada tot i que no m'atraveixo tant a provar-ho tot. Especialment el de Malàisia m'agrada molt, el nasi goreng -arros amb verdures- i el mee goreng -noodles amb verdures- són la meva debilitat. I tot pica!

5- Quin moment de tots els viscuts recordeu amb especial estima??
C: la parrillada de gambes que ens vam fer a una fantàstica platja a Borneo i la seva posta de sol en companyia del meu germà. 
A: uf es fa difícil triar-ne només un! Però destacaria una de les moltes postes de sol a la preciosa illa de Siquijor, Filipines. Va ser màgic i espero no oblidar-la!

6- Us enyoreu? Que trobeu més a faltar?!
C: sona dur dir-ho però no tinc 'apego' a res ni trobo res a faltar, sé que la nostre gent per sort estan molt bé. 
A: trobo a faltar naturalment la family, l'arròs de verdures del papa i en Fiti😻. Però saben que estem complint un somni i ens recolzen totalment.



L'aventura continua. Seguim amb moltes ganes i il.lusió. No tot és fàcil, viatjar per lliure requereix temps i maldecaps, però amb paciència tirem endevant.

Petons a tots!

" La vida és allò que passa mentre tu estàs fent altres coses" 
" No coleccionem països coleccionem moments"


Karimunjawa, Illa de Java, Indonèsia

4 comentaris:

  1. M'ha encantat aquesta entrada!!! Especialment la resposta de Carlos sobre la parrillada de gambes!! casi ploro! 😘😘
    Heu de fer més entrades d'aquest tipus! Son genials. A veure si la propera, pot ser en fortmat video-entrevista! 😜

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje que bé que t´hagi agradat i emocionat!! difícil seleccionar, ja ho saps! a veure la propera què fem...petonàs!

      Elimina
  2. Hola macus, m'ha encantat que compartíssiu les vostres reflexions. Jo també m'he preguntat alguna vegada si us enyoràveu... Si en algun moment heu pensat de tornar... Si pel contrari esteu tan bé que us voldríeu quedar... Etc. Segur que en aquests moments que estem vivint aquí... Una mica d'enyorança de Catalunya sí que teniu no?
    M'alegro moltíssim que estigueu bé. Us envio un petó català ben fort!!!
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carmeeee quina ilu!!! doncs portem força bé el tema enyorament, pensar en tornar doncs no, hem tingut algun baixón, no t´ho nego, són molts mesos fora...però ens omple moooolt seguir!!!! I siiii ens fa molta ràbia no poder viure aquest moment històric al nostre país, a més ja saps que no ens n´hem perdut ni una de mani, Diades, etc... en fi, ho assumim no hi ha més remei!! una mica d´enyorança i més ara doncs si.
      Merci reina per seguir-nos, un altre petó català fortíssim per tu!!!

      Elimina

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.