dijous, 23 de novembre del 2017

PENANG i KUALA LUMPUR II


PENANG i el seu street art

Un bus nocturn que semblava una nevera congelador ens va deixar a la població de Butterworth. D'allà un ferry ens creua a l'illa de Penang, i ens quedem a Georgentown la seva capital un parell de nits.


Georgentown es la capital artística de Penang, una autèntica meravella. Teniem moltes ganes de tornar-hi i descobrir els nous murals artistics que dominen la ciutat. Perquè aquesta ciutat destaca precisament per autèntiques obres d'art repartides per molts dels seus carrers, una delicia caminar-los. La ciutat també destaca per la seva oferta culinària al igual que Melaca doncs la seva cuina és llegendària.


Tot i la pallissa del viatge en el que cap dels quatre vam poder dormir per culpa de l'aire acondicionat del bus, vam activar-nos ràpid.
Vam arribar a un hotel que haviem reservat la nit abans, vam deixar les motxilles i vam sortir a explorar. El millor de tot és perdre's pels seus carrers. Vam trobar molts murals nous preciosos.










es nota que ho vam passar bé, no? jeje

molt mística Raquel!



Un altre dia vam visitar el famós Temple de Kek Lok Si, el major temple budista de Malaisia dalt d'un cim amb telefèric fins al seu nivell superior. I ho vam fer en companyia de dos amics més que també visitàven Malàisia! Va estar molt bé la trobada, vam dinar i sopar també junts passant una bonica jornada. Ens tornariem a veure dies més tard.







un dels monjos pintant les pregàries



Vam visitar també els molls on hi viuen clans xinesos. Quan al 2013 els vam visitar eren autèntics, ara són més turístics sens dubte, és el que té l'evolució....i també ens vam apropar fins a un Temple xinès molt bonic i força desconegut.








Penang, molt recomenable la seva visita!



KUALA LUMPUR II


Tornem a Kuala Lumpur i passem allà els últims dies. Ens reunim de nou amb els dos amics que començaven la seves vacances per Malaisia, passem el dia junts i sopem, com no podia ser d'una altra manera al carrer Jalan Alor, quina il.lusió veure'ls de nou! Un bon sopar tots junts per despedir al meu cunyat que surt de matinada cap a Barcelona. Ha passat 30 dies amb nosaltres, ja el trobem a faltar i més del que ell s'imagina!!

jalar en bona companyia!


La nostra amiga marxa dos dies més tard així que els dediquem a fer shopping mall i a descansar avançant una mica el blog doncs portem un retard considerable!
Vam tenir també molta sort doncs mentre érem a Kuala Lumpur va coincidir la celebració del Dia de la Independència: una diada molt assenyalada pels malais i vam tenir la inmensa fortuna de viure-la. Ens vam llevar molt d´hora per anar fins a la Plaça de la Independència i agafar lloc per seure - ho vam aconseguir!- i així poder presenciar el desfile. Impressionant, no ho oblidarem, molt patriòtics i molt emotiu!!!!.









ai que maques son de nit!

I arriba el dia de l'última despedida, ai quin mes més intens, ens tornem a quedar sols. Un plaer haver compartit aquest mes d´Agost amb vosaltres, Raquel i Toni!. 
Anem tots cap a l'aeroport. Ella torna a Barcelona i nosaltres volem fins a Jakarta, la capital d'Indonèsia. Un nou país ens espera!!!!
I aqui us deixem un VIDEO RESUM que esperem us agradi molt!