dimecres, 17 de maig del 2017

ILLA DE NEGROS


Marxem de Siquijor per conèixer la illa de Negros. Arribem en ferry ràpid a la seva capital DUMAGUETE. El que més ens atrau és APO ISLAND una illa veïna on és posible fer snorkel i veure tortugues i per això bàsicament hem vingut fins aqui!. Molta gent només hi para per saltar a la illa, però nosaltres tenim temps i per això decidim quedar-nos-hi quatre nits. No és una capital maca però també s'agraeix fer-hi parada doncs un bon cafè o un bon sandwich no es troba cada dia!a més a més ens agraden les ciutats, som força urbanites. Tota una aventura creuar els seus carrers plens de triciles i motos, ja en som experts! 
Ens dediquem a visitar el més destacable. Té un enorme campus universitari que entrem a visitar gràcies a la simpatia- un cop més- d'un policia filipí encantador. L'ambient a la ciutat és molt juvenil. Té també un bonic passeig que diuen recorda al Malecón de l'Habana amb el seu port important, les seves esglèsies i naturalment el seu mercat. 
Al ser una ciutat universitària hi ha molts serveis, moltes cafeteries molt modernes on poder parar i disfrutar i per això aprofitem per anar a la peluqueria! I també fer-nos la manicura i pedicura i comprar-nos algo de roba.


Tot un personatge!





Els nostres estilistes jeje


I ara un VIDEO RESUM del més destacat!





Un dels dies contratem l'excurssió organitzada a la illa de APO ISLAND. De bon matí ens apropen en pick up a un poble veí des d'on surten les bangkes per arribar a la illa. Mare meva quina bangka més espectacular, potser una de les més grans on hem pujat.
En menys d'una horeta arribem a la illa. Som un grup de quinze persones, guiris alemanys, chinesos i tots els altres locals filipins de vacances.  Ens  porten a tres punts d'inmerssions diferents per fer snorkel, tots tres espectaculars amb bons corals. I comencem a veure tortugues, quina sort! En total n'hem vist set. Ens preparen dinar a la bangka molt bo, fideus i sindria per combatre la calor. Fa un dia espectacular. I després de la ultima inmersió tornem, menys d'una hora de bangka amb mar calmada. Ha estat un dia rodó. Dificíl d' explicar les emocions al nadar tan a prop d'elles, fantàstic! No ho oblidarem pas...Aiiii Antonio ja tenies raó que ens agradaria eh??!!



un fons increible



L'ultim dia agafem taxi fins a l'aeroport. Els taxis a les ciutats Filipines són molt barats. A més fem servir una aplicació de mòvil que és una meravella i que aqui funciona molt bé, que es diu Grab, és l'equivalent a Uber que existia a Barcelona i que el poderós gremi de taxistes el va denunciar...és molt simple, poses on vols anar i on ets, i et diuen preu de la marxa aixi t'estalvies sorpreses i no has de lluitar perque et posin el taxímetre...inmediatament et busca un conductor proper i et diu quan triga a venir a buscar-te, que sol ser inmediatament al estar pels voltants...ràpid i fàcil que és el que tots busquem.


Tornem a Cebú un parell de nits i d'allà volem a Palawan, la illa més turística on descobrir el fantàstic arxipèleg de Bacuit, i concretament a Puerto Princesa la seva capital. Però això ja serà una altre etapa...

Us deixem un VIDEO RESUM de la fantàstica experiència viscuda!