dissabte, 15 de febrer del 2014

Comença l´aventura!!!

Benvinguts al nostre petit racó.

Després d´uns quants anyets voltant pel món i per recomenacions d´amics i familiars, per fi ens hem decidit a escriure el nostre propi blog. Serà el nostre petit espai, des d´on amics i familiars podran seguir les nostres passes i és per a ells a qui va especialment dirigit. No estarà pas sempre operatiu doncs ja ens agradaria viatjar més sovint però no sempre pot ser. ...

Intentarem explicar recomenacions de les nostres experiencies i aportar dades d´interés per a possibles futurs viatgers.

L´elecció d´aquest any no ha estat pas fàcil. Teniem molt clar que voliem tornar al sudest asiàtic doncs enganxa molt-els que hi heu anat sabeu perque-...aixi que el nostre primer pensament va ser Filipines per recomenació del meu cunyat que hi ha estat un parell de vegades i vol repetir...però la idea es va truncar per la catastrofe del tifó..mare meva quina llàstima, descartat queda doncs..un altre any serà..

Després de descartar uns quants destins ens vam fixar amb Laos i tambe amb Cambodja..buscavem un destí que ens oferis cultura i no massa explotat turisticament i despres de llegir els pros i els contres .finalment Cambodja ens va atrapar. Perque només la gent coneix els fantàstics Temples d´Angkor i prou?? es que Cambodja com a pais no ofereix res més al visitant?? ens vam topar amb una lectura molt interessant d´un viatger que es questionava exactament el mateix... hi ha vida més enllà dels temples d´Angkor?

Aixi doncs ja tenim destí CAMBODJA!!!!

Hi estarem de l´ 1 al 26 de maig del 2014, un total de 25 dies entrant i sortint per Bangkok desde Barcelona i després amb vol intern fins a la capital Phnom Penh. Viatgem per lliure amb motxilla i low cost, en transport local sempre que sigui possible i dormirem en guesthouse sobre la marxa.

Gràcies a experiencies d´altres viatgers, estem confeccionant una ruta que esperem seguir força al peu de la lletra.. Sobre la marxa decidirem els dies emprats a cada lloc de visita doncs dependrem del clima, del transport, etc..

Itinerari previst subjecte a canvis:

Barcelona
Bangkok
Phnom Penh
Kompong Cham
Kompong Thom
Siem Reap
Battambang
Kompong Chhnang
Phnom Penh
Kampot
Kep
llla de Koh Rong
Phnom Penh
Bangkok
Barcelona

Itinereri Cambodja