dijous, 6 d’abril de 2017

BANTAYAN ISLAND: EL PARADÍS EXISTEIX?


Decidim començar per Bantayan una illa petita on el seu principal atractiu són les seves boniques platges i el relax. Hi anem desde la terminal nord de Cebú en taxi. Allà agafem un bus que en 3h arriba al port des d'on un ferry ens acosta a la illa en una horeta amb mar calmada. 

No tenim allotjament doncs per internet no hem trobat res que ens interessés. Es temporada alta i això es nota. 

Tan bon punt baixem del ferry ens dirigim cap a un hostal que duiem mirat a veure si teniem sort i no, tot ple! Seguim caminant fins que en trobem un que no està malament, amb sostre de palla i ventilador, ens hi quedem una nit. L'endemà decidim buscar algo més comfortable i en trobem un per les properes 6 nits i amb aire acondicionat, fa molta calor! Ara si que ja estem tranquils i ens podem dedicar a conèixer la illa.

El nostre primer allotjament, el segon surt al vídeo!

Bàsicament els dies es resumeixen entre platja torrant-nos al sol, voltes, menjars, lectures, blog, fotos, interactuar amb la gent local que ens encanta, cerveses fresquetes San Miguel...i alguna posta de sol...Vam tenir bon clima i també alguns núvols que s´agraien molt!.
L´illa es força gran tot i que l´activitat es concentra a Santa Fe que es la població per excel.lència on hi ha els allotjaments i les millors platges.

Preciosos núvols!
Regals de les nenes us tenim sempre presents!


pescador cosint la xarxa

Nens encantadors
Un dels carrers de l´illa
En Carlos fent amics
Posta de sol entre els manglars
Posta de sol

Un dia vam llogar una moto per explorar algunes platges allunyades del nord i racons, i també ens vam apropar fins a Bantayan Town qué es el poble on hi ha l'únic Banc en tota la illa, important saber-ho i portar cash per si de cas. Un altre dels dies ens vam "colar" a un resort de categoria i vam disfrutar de les seves instal.lacions tot prenent una cerveseta...


De postal eh?!


Esglèsia de Bantayán Town
Paradise Beach
Les monges també al paradís terrenal

Aqui a l'illa destaca el fervor religiós doncs hi està també molt present, totes les tardes-vespres una petita processó desfila pels carrers i al costat del nostre allotjament s'aturen i en fan pregària tot cantant, son molt canterins els filipins!

Han estat uns dies fantàstics en un entorn preciós gens explotat turisticament, això ens encanta! Hem tingut temps de no fer res i això s'agraeix i molt. De vegades es molt necessàri parar per poder continuar.....


Deixem amb molta pena Bantayan i anem a... Malapascua, un illa més petita famosa entre els submarinistes a veure que ens depara!

 I aquí us deixem un VIDEO RESUM que esperem que us agradi!!!!