dissabte, 11 de març del 2017

INICI DEL NOSTRE GRAN VIATGE

Després d´un llarg temps...reprenem el Blog! i el motiu no pot ser un altre que MARXEM DE VIATGE!!!!!

Però aquesta vegada intuïm que serà força diferent, doncs anem a complir un projecte, "el nostre projecte" que no és un altre que fer un LLARG VIATGE amb només BITLLET D´ANADA.

La DECISIÓ la vam prendre ja fa uns tres anys, en el fons tots dos sabíem que algun dia faríem realitat el nostre SOMNI però no sabíem QUAN seria possible. Cada any només podíem viatjar durant un temps limitat, màxim els trenta dies que ens permetien les vacances i durant el viatge trobàvem viatgers de llarg recorregut...com els envejàvem!..VIURE VIATJANT, això és el que volíem descobrir, l´anomenat "slow travel", xerràvem amb ells i ens explicaven mil i una aventures; també seguim viatgers que estan ara en ruta i ens encanta acompanyar-los en el seu dia a dia mantenint un contacte gairebé diari.
Cada any assistíem a les "Jornadas de los Grandes Viajes" a Barcelona i en sortíem meravellats, com admiràvem aquells viatgers atrevits a deixar-ho tot i a complir els seus somnis....en realitat, ens van donar l´empenta necessària per plantejar-nos "i perquè no ho fem nosaltres, també?...vols dir?...i perquè no?"...i així va començar tot...Després arriba el moment de COMUNICAR la decisió, de posar DATA DE SORTIDA i ja a partir d´equí saps que no hi ha marxa enrere...així que endavant, SEMPRE ENDAVANT!!

Per motius personals fins ara no s´ha pogut dur a terme....però el que hem après és que el nostre lema segueix intacte "viatgem perquè la vida no se´ns escapi"...

Per fer-ho ha calgut deixar les nostres feines, deixar de banda les PORS que sempre hi són, sortir de la privilegiada ZONA DE CONFORT llançant-nos a l´aventura a veure què ens oferirà el dia a dia.

Pel que fa a la ruta i els països a visitar els teníem força clars, tornem al nostre estimat SUD-EST ASIÀTIC per sisena vegada! Sobre la marxa anirem definint l´itinerari..

Així doncs, en pocs dies això ja comença!

Ens hi acompanyeu??!!
 
 

7 comentaris:

  1. L'aventura està a punt de començar! Serà una gran experiència segur! Felicitats valents!!

    ResponElimina
  2. L'aventura està a punt de començar! Serà una gran experiència segur! Felicitats valents!!

    ResponElimina
  3. Espero que us vagi molt i molt bé i que ho disfruteu a tope de l'experiència! Us aniré seguint. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Quina gran aventura....a tope i sempre endavant!!!!!!! Us estarem seguint..

    ResponElimina
  5. Amicsssss!! a gaudir de la super experiènciaaaa i aqui estem per seguir-vos allà on estigueu!!! una abraçadaaaaaa friends!

    ResponElimina

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.