diumenge, 26 de març del 2017

HONG KONG LA CIUTAT VERTICAL

Que Hong Kong era cosmopolita ja ho sabíem, que era tecnològica també!. El que no ens imaginàvem es que fos tant i tant “vertical”. Et passes els dies mirant enlaire doncs els seus edificis son altíssims i és degut a la densitat de la població. Mare meva quanta gent! No tenen prou terreny i no tenen més remei que construir amunt i ben amunt. Edificis prims pero molt alts, riu-te´n tu de les Torres Petrones...

hong kong vertical

Hi hem estat cinc dies, suficients pensem per veure el més emblemàtic. Com a gran ciutat que és, cansa i molt. No te n´adones però camines molt i el metro es una altra història. Passadissos interminables, infinitat de línees - ben senyalitzades això si- i la facilitat tecnològica que no falti - tarjeta recargable fantàstica per no dur diners en efectiu, ben preparats!.- Busos puntuals, tren per accedir a l´aeroport puntualíssim, vaja una merevella… Ens hem allotjat a Hong Kong Island mateix i pensem ha estat una bona elecció, tot i ser més car l´allotjament tens molta vida nocturna, botigues, mercats, moviment que no falti.

Hem tingut un clima variat, uns 21 graus agradables, i una mica de tot, boira, pluja i sol, bona temperatura primaveral per passejar.

Sense presses hem anat visitant els atractius de la ciutat, el Peak Victoria accedint amb tranvía, que és la part més alta de la ciutat des d´on hi ha unes vistes inmillorables que per sort vam poder gaudir.

Mític tranvia


Panoràmica desde el Peak Victòria


El Hong Kong Park que es el pulmó de la ciutat, un parc preciós d´on aillarse del caos urbà, grandiós, amb un aviari, un llac artificial amb cascada inclosa, un jardí botànic…i ombres on poder descansar i on parelles de nuvis van a fer-se fotos de casament!.

Entrada al Hong Kong Park


aviari dins el Park


El Big Buda i el monestir dels 10.000 budes a la Illa de Lantau a la que s´accedeix creuant amb ferry. Increible la seva dimensió de prop, diuen és el més alt d´Asia! I per sort, la boira ens el va deixar veure.

El Gran Buda

Els 10.000 budes hi son tots?


Obligatori si vas a Hong Kong és agafar el ferry que és molt barat per creuar a Kowlon tan de dia com de nit, es fantàstic observar l´skyline com canvia i domina la ciutat.





I visitar el Passeig de la Fama, Avenue of the Stars, que és una copia al de los Angeles d´USA i que ara l´han traslladat a una plaça per estar-hi fent obres. Allà domina l´estatua d´en Bruce Lee, tan i tan venerat i també les petxades i empremptes de les estrelles de cinema asiàtiques, fa gràcia tot i que no les coneixem.

Reportero dicharachero

Bruce Lee Avenue of the Stars

Bé i el menjar doncs és un altre tema. Com a gran ciutat trobes absolutament de tot però naturalment predomina el menjar xinès. I caminar i caminar per observar el dia a dia dels hongkonesos i la vida als seus animats carrers.










 Als vespres cada dia a les 20h fan un espectacle de llums i sinfonía al skyline xulo de veure. 





Això ha estat tot, molt recomenable!! Hong Kong see you!!!



Aqui us deixem un video resum que esperem us agradi!😜
  
             

Pròximes entrades: FILIPINES!!!

2 comentaris:

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.