dilluns, 11 de maig del 2015

Luang Namtha al nord de Laos

Avui ens decidim a agafar una moto i fer un recorregut pel nostre compte. Primer esmorzem al costat de la mateixa guesthouse uns pancakes bonissims i despres lloguem la moto per tot el dia a la mateixa guesthouse, al canvi per uns 5€ tot el dia. Aquesta nit ha plogut de valent, ho escoltavem des de l'habitació, semblava que es queia el cel, això és el que passa quan arriba el monzó. Per sort, al mati estava ben sec, semblava que no havia passat res i ha fet un dia fantàstic, molta calor! Només cal mirar les nostres cares.



Arribem fins a Muang Sing una població més al nord, encara més rural, visitem el seu mercat de dia i fem voltes pels voltants. Ens miren sorpresos, i és que aqui no estan massa acostumats al turisme, de fet es nota que es baixa temporada doncs anem ben sols a tot arreu. De tornada parem a fer una beguda fresqueta i de tornada a Luang Namtha visitem les dues estupes mes importants de la població. A una d'elles hi trobem un monjo molt trempat que ens diu si volem veure-la per dins i ens explica que fa sis anys hi viu tot sol. Com sempre foto amb en Carlos doncs amb les dones no ho tenen permès. El cami de tornada es molt bonic, tot i ser començament de l'època humida encara hi ha camps sembrats per recollir, després parem a menjar a un restaurant que duiem apuntat i ha estat espectacular.


 







 

      


      

      

      

Cap al vespre tornem la moto, voltem pel carrer principal, soparet i a dormir. Ha estat un dia molt complert. A veure si demà ens arribem fins a una població encara més remota al nord, ja veurem com està el transport!.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.