dimarts, 6 de maig del 2014

Cap a Siem Reap

Avui deixem la Cambodja rural per anar cap a Siem Reap!
Siem Reap és ciutat base per a veure els fantàstics Temples d'Angkor, declarats 8a meravella del món! Com a ciutat es molt turistica doncs rep més d'un milió de visitants l'any i això es percep tan punt arribes.
Vam comprar els tickets del bus al mateix hotel i puntuals ens ve a buscar el tuk tuk per aproparnos a l'estació del bus. Son les 7h del mati, pugem i comencem el viatget. Tardem un total de 7h per fer uns 280km, no está gens malament! amb les parades corresponents que son moltes i per unes carreteres sense asfaltar i en obres, una mica enfangades també doncs a estones plovia..
La nostra intenció era parar a Kampong Thom per recomenació d'en Roberto un amic viatger. Kampong Thom és un poble a mig camí on hi ha per visitar uns temples pre ankorians molt interesants, però plovia i no em parat, em decidit continuar fins a Siem Reap...a l'arribada afagem un tuk tukero i ens apropa al primer hotel que teniem apuntat, i tenim sort, és el més luxós que tindrem al llarg del viatge i té piscina, cosa que ens anirà molt bé per soportar l'asfixiant calor! Ens costa l'habitació doble amb l'esmorzar inclós 29 dolars. Serà la nostre base pels propers cinc dies.

Deixem les coses i baixem a dinar a la terrassa de la piscina i seguidament ens banyem i ens quedem mitja tarda descansant. Avui toca descansar! Ja al vespre contractarem les excursions per anar a visitar els temples els propers dies i sortirem a sopar i a veure l'ambient d'aquesta ciutat.


 Descarrega fent click aqui aquesta ruta per Wikiloc (Bus)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.