dilluns, 5 de maig del 2014

La Cambodja més rural: Kampong Cham dia 2

Comencem per esmorzar a un lloc que duiem apuntat tambe per recomenacions. Després ens arribem al restaurant del Mekong Crossing on lloguem la moto per fer ruta tot el dia. Comencem creuant el pont del riu fins al Far francès, anem seguint fins al Wat Nokor que es un pagoda budista entre els murs d'un santuari. Tot el conjunt es bonic. Ens trobem unes monges que ens ofereixen una pulsera beneida per la voluntat. El preu de l'entrada son 2 dolars per persona i inclou dos temples més que tenim previst visitar. Després de la visita que es fa ràpida ens arribem fins al Phnom Pros i el Phnom Srei, colina de los hombres i colina de las mujeres.


Phnom Pros està plagat de monos i es molt bonic. Per arribar a dalt de Phnom Srei cal pujar escales, un cop a dalt les vistes son molt maques.




Seguim la ruta cap a la pagoda de fusta anomenada Wat Maha Leap, i de cami veiem el Far francès dominant el riu Mekong. Es una de les poques pagodes que queden de fusta i està molt be conservada. Te més d'un segle d'antiguitat i es va salvar de l'atac dels jemeres gràcies a que la va convertir en hospital. Es diu que molts dels treballadors del camp realitzaven treballs forçats i van morir-hi. Allà vam trobar un monjo molt xerraire i simpàtic que només volia fer-se fotos amb nosaltres jeje...era mestre de l'escola i vivia allà en comunitat durant un any. Ens va donar beguda fresca i al marxar quatre llaunes se begudes estranyes que no vam poder refusar. No va aceptar cap donatiu sino que ens va donar una tarjeta seva de visita! A la sortida ja s'havien concentrat una pila de nens tots esperant-nos i vam fer-nos unes fotos, nosaltres erem la seva atracció ja que no veuen massa turistes.







A la tornada creuem amb ferry fins a la illa d'ahir Koh Paen entrant per l'altre extrem, veient la part que no haviem vist el dia anterior, creuem de nou el pont de bambú i cap a kampong Cham. Un total de 70km en moto, no ha estat gens malament!


Deixem la moto al Mekong Crossing, parem a prendre algo amb el nostre amic i fem la xerrada. Arribem ben bruts de la pols vermella dels camins. Cap a l'hotel a dutxar i sortim a sopar al restaurant Smile que be recomenat a la Lonely. Com molts altres restaurants de Cambodja, son d'obra social de manera que contribueixes a la inserció de personal del carrer. En el cas de l'Smile està a carrec de la ONG local BSDA que forma a estudiants i ex nens del carrer per a ser futurs cuiners. Hem sopat molt be, molt recomenable!


A descansar. Dema marxem cap a Siem Reap.

Descarrega fent click aqui aquesta ruta per Wikiloc (Moto-Scooter) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.