divendres, 2 de maig del 2014

Per fi ha arribat el dia de marxar!

Bonica diada per començar vacances. Es el cumple de'n Carlos, felicitats rei!! Els meus pares ens acompanyen a l'aeroport i a l'hora assenyalada embarquem cap a Bangkok fent escala curta a Doha. Un cop a Bangkok canviem d'aeroport i volem cap a Phnom Penh. Ha estat un dia molt llarg, com sempre passa en aquests viatges es fa mes pesat el temps d'espera que els vols en si..

 

 

Per a futurs viatgers comentar que el trasllat entre aeroports de Bangkok ha estat molt fàcil. Tan punt aterres, reculls l'equipatge, passes el control de seguretat i ja ets a la planta segona. Surts per la porta 3 i just allà hi ha un mostrador on ensenyes el bitllet d'avió i puges al suttle gratuit que et porta a l'aeroport secundari des d'on surten els vols d'Air Asia com era el nostre.

Arribem a Phnom Penh amb molta son pero toca adaptar-nos, aixi que agafem un tuk tuk des de fora l'aeroport a un preu mes baix que els marcats dins, arribem fins al primer allotjament que portem apuntat. Tenim sort, hi ha habitació lliure, ens agrada, es temporada baixa i es nota, nomes 8 dolars la nit! Mare meva quina calor que fa.

 

Ens adaptem ràpid, deixem les coses i sortim a fer una volta, ja es de nit. A peu arribem fins al riu passant pel monument de la independència, passem per davant del Palau Reial tot a les fosques i ens quedem per la vorera del riu on hi ha molt ambient fins i tot veiem les tipiques classes d'aerobic. Ens quedem a sopar per allà en un dels xiringuitos del carrer amb tauletes de plàstic molt tipic, uns plats de noodles i cervesa amb gel tipica d'aqui, va resultar bonissim i molt barat -3 dolars-!!

 

 

 

Ja ben cansats agafem tuk tuk de volta a l'hotel ja que es la millor opcio doncs era tard, estavem lluny i molt fosc. Amb el mateix tuktukero quedem per demà fer un tour per la ciutat i previ regateig el contractem.

Demà més i millor!

 

 

 

 

 

2 comentaris:

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.