dissabte, 10 de maig del 2014

Battambang Arribada

El trajecte en bus s'ha fet llarg. Per a fer uns 165km aprox hem trigat unes cinc hores per carreteres en obres, pols, parades a tots els pobles possibles per deixar i recollir gent, llarguissim..amb un autobus antic ..a més s'ha de sumar la xerrameca cambodjana i les cançons de karaoke i culebrots a màxim volum en una tele plana de 32 polsades dins el bus. Un espectacle!!


Un cop arribem ens deixa a les afores i agafem tuk tuk fins a un dels hotels que duiem apuntats..estem tenint sort, és temporada baixa i hi ha lloc a tot arreu. La calor es infernal aqui, hi ha un canvi molt gran de temperatura del sol a l'ombra, el sol crema de debó. Sortim a dinar a un restaurant que duiem apuntat i té bona fama, es diu Geko café, es social doncs ajuda a l'exclusió social de noies del carrer, passem mitja tarda allà i xerrem amb la cambrera que ens diu que l'amo es un mexicà, per això a part de menjar jemer trobem internacional i mexicà. Molt bo però car per ser d'aqui, tot i que s'agraeix per poder deixar de banda els noodles, els pad thais i demés.. A més a més si aixi colaborem amb la bona causa, millor que millor!





Decidim no agafar bicicleta com haviem previst, doncs seria una inconsciència pedalar amb aquesta calorada, quedem amb els del restaurant que lloguen motos per demà. Fem una volta per la ciutat pel centre, i fem migdiada doncs el bus ens ha deixat baldats.
Ja de nit sense fresca però sense sol, sortim a fer una volta pel mercat nocturn i parem a sopar a un dels altres restaurants tipics, el White Rose, de menjar tipic jemer.




I despres a dormir. Demà ens espera dia d'excursió motoritzada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aqui pots deixar el teu comentari i et respondrem el més aviat possible.